BOLIGER TIL SALGS

GISKE - FUNKISHUS I IDYLLISKE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER  Med nærhet til sjø, barnehage, barneskole og lekeplasser er dette prosjektet perfekt for deg med familie. ● 112 m2 ● 4 soverom ● Stor veranda ● Integrert carport  Fra kr: 4 200 000,- + omk.  SE MER HER

GISKE - FUNKISHUS I IDYLLISKE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER

Med nærhet til sjø, barnehage, barneskole og lekeplasser er dette prosjektet perfekt for deg med familie.

● 112 m2
● 4 soverom
● Stor veranda
● Integrert carport

Fra kr: 4 200 000,- + omk.

SE MER HER

KUN 2 IGJEN! HUSBANKFINANSIERTE LEILIGHETER I TOMANNSBOLIG PÅ VATNEEIDET  100m fra ungdomsskolen og idrettsanlegget, skal vi nå bygge rimelige leiligheter, tilrettelagt for deg som skal kjøpe bolig. Boligen har gode solforhold. ● 92 m2 ● 3 soverom  Fra kr: 2 550 000,- + omk.  SE MER HER  Se FINN-annonse

KUN 2 IGJEN! HUSBANKFINANSIERTE LEILIGHETER I TOMANNSBOLIG PÅ VATNEEIDET

100m fra ungdomsskolen og idrettsanlegget, skal vi nå bygge rimelige leiligheter, tilrettelagt for deg som skal kjøpe bolig. Boligen har gode solforhold.

● 92 m2
● 3 soverom

Fra kr: 2 550 000,- + omk.

SE MER HER
Se FINN-annonse

 
Vi søker tomter
Nation Eiendom er kontinuerlig på utkikk etter tomter eller større områder som kan egne seg til boligutvikling. Eier du en tomt eller et større areal som du vil selge, ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi ser heller på en eiendom for mye enn en for lite. Du når oss på:

Mail: Trykk her
Mobil: Trykk her
 
 

OM NATION EIENDOM

Nation Eiendom er en profesjonell aktør som bygger rimelige boliger med høy kvalitet. Vi ønsker å gi alle muligheten til å eie sin egen bolig.

Siden oppstarten i 2011 har vi bygd ca. 20 boliger, og i møte med hver kunde og entreprenør har vi hele veien hatt tre verdier vi har jobbet etter:

Løsningsorientert

Bolig er som regel den største økonomiske investeringen man gjør. Vi i Nation Eiendom legger til rette for at prosessen før og etter avtaleinngåelse blir så forutsigbar som mulig for deg som kunde. Vi har en åpen og ærlig dialog med våre kunder for å identifisere og etterleve kundens behov. Vi ønsker at våre kunder oppfatter oss som løsningsorienterte.

Seriøs

Vi er en seriøs aktør som jobber strukturert og målrettet for å levere det vi lover våre kunder. Fornøyde kunder er en viktig forutsetning for økt lønnsomhet og kvalitet for hvert enkelt prosjekt vår bedrift utvikler.

Trygg

Det skal være trygt å handle med Nation Eiendom. Vårt fokus er å forstå hvordan folk ønsker å bo, og å skape verdier for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi bygger bærekraftige boliger med høy kvalitet, til fornuftige priser.

 
 

KONTAKT OSS

Vi bygger stadig nye boliger i Ålesund og omkringliggende kommuner. Hvis du har spørsmål om noen av våre pågående eller fremtidige prosjekter, kontakt oss på mads@nation.no. Vi hjelper deg med glede!